HTML

Putz Patrik F1 - ppf1.blog.hu

Forma-1-ről mindenféle, de főleg technika.

A szerző a Sport Auto Magazin sportrovatának vezetője.

Ha nem akarsz lemaradni a friss posztokról, iratkozz fel a Sport Auto Magazin facebook oldalára.



Legtöbb like

Utolsó kommentek

Blogroll

Craig Scarborough scarbsf1.wordpress.com

James Allen
jamesallenonf1.com

Joe Saward joesaward.wordpress.com

Simon István szaguldocirkusz.hu

Hunnylander hunnylander.wordpress.com

Farkas Péter (origo - Görbe Tükör)
origo.hu/cimkek/forma-1-gorbe-tukor

Vettel: Seriously guys, are you f***ing with me, or what?

2010.09.18. 09:58 Putz Patrik

A Red Bull Racing-ben úgy tűnik egyik pilótája sem bízik többé. Mark Webber a brit futamon kelt ki a csapat ellen, hogy "nem rossz egy kettes számú pilótától" miután pole-ba kormányozta a kocsit az időmérőn, most pedig Vettel élt a gyanúperrel, hogy a csapat szórakozik vele.

Történt ugyanis, hogy az Ascari-sikánba érkezvén a fékek közül az egyik nem engedett fel teljesen és a sikánon keresztül, majd a Parabolicához vezető egyenesben, egészen a kanyar féktávjáig visszafogta egy kicsit az autót. Vettel azt hitte, hogy a motor nem teljesít rendesen és rádióüzenetben értesítette a csapatot, hogy haldoklik a motor. Webber volt éppen mögötte, el is ment mellette, majd a Parabolica után Vettel kocsija láthatóan megjavult. Ekkor kérdezte a csapattól, hogy (finomított változat következik) "Most komolyan, szórakoztok velem, vagy mi van?"

A jelenet az Olasz GP-ről készült videón 1:22-től látható. A videót a youtube-ról várhatóan a FOM hamarosan leszedeti, de ekkor is nézhető marad a formula1.com video szekciójában: http://www.formula1.com/video/race_edits.html

6 komment

Címkék: f1 autó forma 1 webber formula 1 vettel red bull

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

A bejegyzés trackback címe:

https://ppf1.blog.hu/api/trackback/id/tr142304893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OriginalBateman 2010.09.18. 10:25:04

szépen összevágták ezt a video-t.

Putz Patrik · http://ppf1.blog.hu 2010.09.18. 11:03:59

@OriginalBateman: egyetértek, nagyon jó lett. Érdemes a többit is megnézni a formula1.com-on, sajnos csak az utóbbi 1 év versenyei elérhetőek, aztán leszedik őket...

analister 2010.09.18. 14:37:17

Azt hittem, hogy már nem lehet a boxutcából verseny közben belematatni az autóba. Tévednék?

Putz Patrik · http://ppf1.blog.hu 2010.09.18. 15:42:43

@analister: nem tévedsz, nem lehet már belematatni. Viszont a verseny hevében Vettel csak erre gondolhatott: egyszer csak belassul az autója éppen csak annyira, hogy elmegy mellette a csapattársa (de más nem), majd egy kanyarral odébb az autója ismét problémamentes.

Ha nem lenne tiltott a kétirányú telemetria, egyértelmű beavatkozásról beszélnénk, így csak a körülmények érdekes összjátékáról.

Morgó Muki 2010.09.18. 21:17:43

Hiába van igaza Vettelnek az ő szájából ez sajnos hiteltelen, hiszen a szezon elején őt "tolták". Ugyanolyan hiteltelen, mint Alonso állandó hisztije, ha nem úgy történnek a dolgok, ahogy ő szeretné.

Inner Circle 2010.09.20. 10:52:09

Tényleg marha jó a videó, még úgy is izgalmas, hogy tudja az ember a végét :-) Szoktam is nézegetni az ilyeneket a formula1.com-on. Kellemetlen, hogy csak egy évre visszamenőleg van meg... amikor utoljára néztem, azt hittem, csak azért nincs meg az összes 2009-es, mert nem mindegyikről készült összeállítás :-(
süti beállítások módosítása